Permanent makeup

Book en tid


Permanent makeupDrømmer du om hver dag at stå op med smukke og fyldige bryn? Real Beauty tilbyder semi-permanente øjenbryn

Real Beauty tilbyder teknikken ombre/powder brows, også kaldet skyggebryn.

Ombre/powder brows (lavet med shading teknikken)
Den mest populære metode indenfor bryntatovering, da den kan anvendes til alle hudtyper.
Ombre/powder brows hører under kategorien ”skyggebryn”, da tatoveringen lægger sig som en skygge på huden bag naturbrynet.

Nogle kalder det ombre brows, andre powder brows.
I bund og grund handler det om, hvor skyggen placeres i brynet.
Ved powder brows laves en ensartet skygge i hele brynet, ofte med en blød og pixeleret yderkant.
Ved ombre brows laves den lidt mere moderne teknik, hvor farven bliver lysere og lettere ind mod næsen, ofte med en mere markeret yderkant.

Skyggebrynet kan deles op i 3 grader:
- soft shading (giver en meget let og blød skygge – ideel til kunden, der næsten ingen brynshår har, eller som ikke er vant til at optegne brynene)
- medium shading (giver en lidt mere dækkende skygge – ideel til kunden med få brynshår/huller, og som er vant til at optegne brynene naturligt)
- full shading (giver en lidt mere intens skygge – ideel til kunden, som er vant til at optegne brynene kraftigt)

Det er med andre ord muligt at lave forskellige resultater med samme teknik – det er blot et spørgsmål om intensivitet af skyggen i brynet.

Behandlingen kan derfor både anvendes af kunder med eksisterende bryn og kunder uden bryn forårsaget af bl.a. sygdom, overplukning osv.

OBS:
Det er utroligt vigtigt at forstå, at semi-permanent makeup er en proces, der tager tid. Man skal derfor forvente et forløb, der strækker sig over nogle måneder, da det vil kræve 2-3 behandlinger. Efter hver behandling, skal huden bruge 6-8 uger for at hele. Man kan derfor ikke forvente det færdige resultat samme dag som behandlingen er udført.

Kroppen vil automatisk forsøge at afstøde det pigment, der deponeres i huden, og først når huden er ophelet (efter 6-8 uger) kan man vurdere, hvor meget pigment, huden har taget imod efter første behandling.

Alle hudtyper er forskellige og tager derfor forskelligt imod pigmentet. Da der arbejdes i levende væv og derfor ikke kan forudsiges, hvorledes hver enkelte kunde tager imod pigmentet, kan Real Beauty ikke stilles ansvarlig for holdbarheden. Flere faktorer spiller desuden ind på holdbarheden af semipermanent makeup.
Bl.a.:
- Hudtype: fedtet hud vil opleve ringere holdbarhed og vil derfor have brug for en genopfriskning tidligere end andre hudtyper
- Højt aktivitets-/træningsniveau
- Soleksponering
- Svømmehalbesøg
- Hvor god man er til at overholde sin aftercare (beskrevet senere)

HUSK; bryn er sjældent symmetriske fra naturens side, de skal derfor ses som søskende, og ikke tvillinger.
Semi-permanent makeup er et 100% håndværk, artisten styrer alt manuelt, lige fra dybde i hud til design.

Inden behandlingen:
Det forventes, at kunden på forhånd sætter sig ind helingsprocessen og aftercareforløbet, da dette udgør op til 70% af hele behandlingen.
Mød venligst op i klinikken til en konsultation (inden der bookes en tid til behandling) især hvis du:
-har problematisk hud
-har alvorlige sundhedsproblemer
-gør brug af medicin
-har gammel permanent makeup

Da en bryntatovering kan sidestilles med et åbent sår i ophelingsfasen, skal der IKKE bestilles en tid lige før og efter en sol-ferie (min. 4 uger).

Botox og lignende behandlinger skal være foretaget min. 4 uger før der bestilles tid til en bryntatovering.
Alkohol, euforiserende stoffer og aspirin må ikke indtages lige op til behandlingsdagen.

Naturmedicin, så som ginseng, fiskeolie og ingefær kan give øget blødningstendens og bør så vidt muligt undlades i dagene op til behandlingen.
Selve behandlingen:
Behandlingen starter og afslutter med før- og efterbilleder som dokumentation.
Første del af behandlingen starter med opmåling af brynene. Formen beregnes efter ansigtets morfologi og ved hjælp af bestemte redskaber, der danner brynenes symmetri.

Selve optegningen foregår med blyant på huden og laves mens kunden ligger/sidder med lukkede øjne, da ansigtets muskulatur på denne måde er mest afslappet. Denne del tager i sig selv lang tid, da det danner grundlaget for smukke og symmetriske bryn, der er tilpasset hver enkelte kundes ansigt.

Den optegnede form skal derefter godkendes af kunden inden selve tatoveringsdelen kan begynde. Selve tatoveringen udføres med sterile engangsnåle.
Ved ombre/powder brows bruges en tatoveringspen med 1 eller 3 nåle tilsat strøm. Nålen dyppes i den udvalgte farve, og føres hen over huden i fejende bevægelser, der efterlader små prikker (pixels) på huden. Disse prikker udgør tilsammen en blød skygge, der til sidst definerer brynsformen.
Da der er tilsat strøm til denne tatoveringspen, vil kunden opleve samme summe lyd, som ved en alm. tatovør.

Der er ikke megen smerte forbundet med denne del – dog er smerte meget individuelt. I de fleste tilfælde vil kunden være i stand til at kunne ligge og slappe af under behandlingen, mange falder endda i søvn.
Bange og nervøse kunder, og kunder der har deres menstruation, føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med at få plukket øjenbryn.

Til sidst i behandlingen gennemgås aftercareforløbet og det lille plejekit, kunden får med hjem.

Efter behandlingen:
Efter behandlingen er det op til kunden at overholde et korrekt aftercareforløb. Aftercare udgør 70% af behandlingens succes, så det er utroligt vigtigt at overholde vejledningen – hvis ikke, risikerer kunden at miste op til 80% af sit pigment. Overholder kunden ikke sin aftercare eller sine efterbehandlinger, vil resultatet derfor fremstå ufærdigt.

De første 5-7 dage vil brynenes farve være ekstremt mørk – herefter vil farven aftage med 40-50%.
Det er derfor meget naturligt, at man som kunde synes at farven er alt for mørk. Det anbefales IKKE at forsøge at fjerne noget af farven selv, men derimod tålmodigt vente 7-10 dage så farven kan falme på egen hånd.

Hævelse og rødme efter endt behandling er helt normalt og vil forsvinde efter 1-2 dage. Hvis kunden oplever ekstrem rødme, hævelse eller får fornemmelsen af, at det bliver varmt omkring det behandlede område, bør lægen kontaktes. Ligeledes er det helt normalt at brynene vil klø i ophelingsfasen.

Undervejs i ophelingsfasen (typisk når såret lige er faldet af) vil kunden opleve, at farven synes næsten forsvundet – dette er helt normalt. Pigmentet ligger nede i huden, men i takt med at huden heler, vil pigmentet flytte sig mere og mere op mod hudens overflade. Det endelige resultat vil derfor først kunne vurderes efter 6-8 uger, når huden er ophelet.

Efter opheling vil pigmentet ligge under huden, og det vil derfor ikke se ud som lige efter behandlingen, hvor kunden (fordi huden er brudt) har et åbent sår.

Efter 6-8 uger laves en efterbehandling. Det er ikke muligt at rette i tatoveringen før huden er helet (6-8 uger).

Semipermanent makeup pigmenter er lavet til at forsvinde igen, da ansigtet ændrer karakter med alderen. Derfor vil pigmentet i huden lige så stille fade ud - der KAN dog sidde farverester i huden i op til 10 år.

I gennemsnit kan det forventes at skulle have lavet en genopfriskning af sin bryntatovering indenfor 12-24 måneder. Kunder med fedtet hud skal forvente en genopfriskning efter ca. 6-12 måneder.

Pleje:
På 1. og 2. dagen skal kunden 4-6 gange i døgnet vaske sin tatovering med lunkent vand og efterfølgende smøre brynene med den udleverede creme. Fra 3. dagen og indtil sårskorperne er faldet af, må der ikke komme vand på brynene. Tatoveringen skal smøres 3 x i døgnet med den udleverede creme, indtil sårskorperne begynder at falde af.

Den første uge må der under ingen omstændigheder bruges makeup hverken på eller i nærheden af tatoveringen. Der må IKKE røres/pilles i såret. Hvis såret trækkes af, vil pigmentet ryge med - dette vil kræve ekstra efterbehandling på egen regning.

Eksponer ikke tatoveringen for sol eller solarium.
Undgå dampbade, swimmingpool, saltvand og sauna.
Undgå træning indtil såret er ophelet.

Line er uddannet Phi Brows Artist af Diana Hvas i 2017 og yderligere Ombre/Powder Brows Artist af My Dihn i 2021.

OBS
Real Beauty behandler ikke kunder med:
Diabetes
Epilepsi
Kræft
Graviditet/amning
Keloide ar
 
Åbningstider


 
Mandag 09:30 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 16:00
Fredag 09:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk